A Baptista Szeretetszolgálat 2022-ben is folytatja már hetedik éve a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban" című programsorozatot, ezúttal azonban Demjénben rendezik meg az eseményt.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső a Kulturális kirándulás a fővárosban programsorozat részeként augusztus 15–17 között szervezi meg a Kulturális kirándulás Demjénben elnevezésű eseményt.

„Minden évben az a célom, hogy minél különlegesebb programot állítsunk össze a gyermekeknek, és olyan élményt nyújtsunk számukra, amit addig még nem tapasztaltak” – közölte a programvezető. Ez idő alatt szeretnék egy kicsit feledtetni a résztvevőkkel a mindennapok gondját-baját, és vidámságot csempészni az életükbe.

Hozzátette: finomabbnál finomabb ételeket fogyaszthatnak majd a gyermekek az egyik demjéni szállodában. A szervezet igyekszik mindig hátrányos helyzetű gyermekeket meghívni a programra.

A húsz-huszonöt gyermek szülői kísérettel három napon át lesz a Barrico Thermal Hotel vendége, ahol szállást kapnak félpanziós ellátással. A programra Farkas Tamás, a szálloda igazgatójának támogatásával kerül sor, fűzte hozzá Baricz Dezső.