Alig múlt el a karácsonyi nyüzsgés és süti mámor, a szilveszteri pezsgős bulis hangulat máris itt egy újabb lehetőség az ünneplésre. Sokan úgy gondolják , hogy Valentin nap alkalmából február 14-én elhalmozzák szívük választottját egy egész évre való édességgel és kényeztetéssel.

Azonban a szerelem ünneplése ne a csokoládé dömpingen és az extra kényeztető ételeken keresztül valósuljon meg. Rengeteg más módszer is van amellyel megmutathatod a szerettednek, hogy mennyire törődsz vele. 

Most mutatunk 5 tuti tippet hogyan kényeztetheted kedvesed extra kalóriák nélkül!

1. Minőségi idő

Az együtt töltött idő ajándéka semmihez sem fogható. Ennek számtalan módját választhatjuk. Először is beszéljünk arról , hogy mi számít minőségi időnek  és döntsük közösen. Az igazi egyszerű romantika kedvelői számára ajánlunk egy kis össszebújást egy melengető tűznél, egy kis gyertya vagy hangulatfény mellett. A nap fokozásának érdekében Az együtt töltött idő ajándéka semmihez sem fogható. Ennek számtalan módját választhatjuk. Először is beszéljünk arról , hogy mi számít minőségi időnek  és döntsük közösen. Az igazi egyszerű romantika kedvelői számára ajánlunk egy kis össszebújást egy melengető tűznél, egy kis gyertya vagy hangulatfény mellett. A nap fokozásának érdekében régi fényképeket nézegetve töltsetek el egy kellemes hangulatú vacsorát és  idézzétek fel az együtt töltött idő legszebb és legemlékezetesebb pillanatait. Akik valami extrára vágynak , foglaljanak egy kényeztető , romantikus hétvégét egy erdei házikóban vagy egy wellness szállodában. Akik valami extrára vágynak , foglaljanak egy kényeztető , romantikus hétvégét egy erdei házikóban vagy egy wellness szállodában.

2. Próbáljatok ki valami újat

Mi lehetne jobb módja annak, hogy feldobd a hangulatot egy szerelmes napon, mint valami új kipróbálása? Ne gondold túl. Bátorítsd kedvesed, hogy kipróbáljon egy új gyümölcsöt vagy zöldséget egy általatok jól ismert és kedvelt  étel elkészítésében.
Legyetek merészek és próbáljatok ki valami újat a komfortzónán kívül: legyen romantika , sport vagy külsőségeket illetően. Ha nem is jön be az új dolog bizonyára emlékezetes marad a számotokra.

3. Mozduljatok együtt

Nagyszerű módja a mozgás az együtt töltött idő maximalizálására.Keressétek fel kedvenc helyetek egyikét , túrázzatok , fussatok vagy sétáljatok  az erdőben a friss hó ropogását hallgatva. Ha az előbb leírtak nem a ti kedvenc időtöltéseitek egyike akkor táncra fel. Készíts el egy lejátszási listát kedvenc zenéitekből , dobjátok félre a bútorokat és csapjatok egy táncpartit a nappaliban. Az élmény garantált! 

4. Ízmámor 

Amennyiben úgy tervezted , hogy kedvesedet otthon leped meg és főzöl valami különlegeset van néhány tippünk. Köretnek készíts friss zöldségekből salátát amelyet fűszerezz a nem megszokott módon. Használj pikáns és friss növényből szerzett fűszereket.

5. Különleges desszert

Mi is lehetne jobb módja annak, hogy ellazulj  mint elfogyasztani egy kis pohár vörösbort. Mértékkel fogyasztva a vörösbornak is vannak igazán jó egészségügyi előnyei. Rezveratrolt tartalmaz amely egy antioxidáns, javítja a véráramlást és a keringést. Ezenkívül bizonyos előnyökkel jár a szív egészségére nézve, például növeli a jó koleszterin (HDL) szintjét, és védi az artériák károsodását. 
Próbáld meg a pohár vörösbort egy darab étcsokoládéval párosítani desszertnek! 

Tedd különlegessé akár azzal az idei Valentin napot , hogy új hagyományt teremtesz. Térjetek el a megszokottól és töltsetek el együtt egy csodálatos napot.